Viata mea fu ziua

Viata mea fu ziua

Spectacol de teatru in memoria lui Eminescu

Primaria Municipiului Bucuresti, prin ACCU, gazduieste luni, 15 iunie, la ora 17.00, pe Aleea Scriitorilor din Cimitirul Bellu, spectacolul “Viata mea fu ziua”, inspirat din opera lui Mihai Eminescu, in regia si montajul lui Vasile Toma. Momentul artistic ofera o calatorie inedita in profunzimea versului eminescian unde spectatorul se va regasi pe sine, descoperind noi valente ale gandurilor poetului.

Aceasta piesa de teatru a fost jucata de peste 15 ori la Teatrul Studentesc Podul din Bucuresti, incepand cu stagiunea 2013-2014. Spectacolul care comemoreaza 126 de ani de la disparitia marelui poet este oferit publicului de o trupa de actori tineri care paseste pe terenul spatiilor alternative si neconventionale.

Din distributia spectacolului fac parte actorii Alex Mandu, Madalina Anea si Ilinca Toma, Vlad Jinga, Vlad Milotoi, Ruxandra Mladin, Raluca Siulea, Roxana Bontea, Robert Lazar, Camelia Soare, Robert Cilinca Jr, Cristian Stan, Daniel Rotari, Alex Soare, Andrei Musat iar coregrafia este semnata de Violeta Captari.