Simulare calcul tarif anual de intretinere

Cimitirul

Ultimul an achitat

Suprafața (în metri pătrați)

mp (exemplu: 2.5)

Data estimată pentru efectuarea plății
Tarif anual de intretinere: lei
Penalitati: lei
Total: lei

Selectati ultimul an pentru care ati achitat tariful anual de intretinere!

Introduceti suprafata detinuta!

Atenție! În cazul în care aveți restanțe la plată din anii precedenți, suma totală de plată variază în funcție de ziua efectuării plății. Pentru fiecare zi de întârziere se aplică o penalitate de 0.1% din valoarea tarifului anual de întreținere.

Începând cu data de 19.07.2021 tariful anual de întreținere poate fi achitat și prin intermediul platformei Ghiseul.ro – secțiunea Plată Fără autentificare , cu specificația: Numele concesionarului, cimitirul/crematoriul, figura și locul.

În perioada stării de urgență (16 martie 2020 - 14 mai 2020) nu s-au calculat penalități de întârziere.


Tariful anual de întreținere poate fi achitat prin sistemul bancar în contul ACCU, astfel:

  • Codul IBAN: RO26TREZ70421G335000XXXX, deschis la Trezoreria Sector 4 București.
  • Codul de Identificare Fiscală:  9791650.
  • Beneficiar:  ACCU
  • Cod Bic/SWIFT: TREZROBU (pentru plățile efectuate din străinătate). Menționăm faptul că instituția NU are cont deschis în valută. Plățile se pot efectua doar în lei.

Menționăm că la explicația plății sunt obligatorii: numele concesionarului, cimitirul/crematoriul, figura și locul.

Totodată, după efectuarea plății, puteți să ne transmiteți pe adresa de e-mail a instituției, și anume facturare@accu.ro, OP-ul în vederea transmiterii facturii doveditoare achitării tarifului de întreținere.

Începând cu data de 19.07.2021 tariful anual de întreținere poate fi achitat și prin intermediul platformei Ghiseul.ro – secțiunea Plată Fără autentificarecu specificația: numele concesionarului, cimitirul/crematoriul, figura și locul.

Înainte de a efectua plata tarifului de întreținere luați legătura cu instituția noastră pentru a vă comunica suma de plată, deoarece majorările sunt de 0,1% zi de întârziere. Menționăm că majorările de întârziere sunt pentru anii anteriori, nu pentru anul în curs. Puteți, de asemenea, consulta secțiunea “Calculator tarif anual” din meniul principal de pe site-ul administrației www.accu.ro.

Pentru alte informații puteți accesa site-ul administrației www.accu.ro sau apela următorul număr de telefon: secretariat A.C.C.U.: 0216363571/129.