Tariful anual de întreținere poate fi achitat prin sistemul bancar în contul ACCU, astfel:

  • Codul IBAN: RO26TREZ70421G335000XXXX, deschis la Trezoreria Sector 4 București.
  • Codul de Identificare Fiscală:  9791650.
  • Beneficiar:  ACCU
  • Cod Bic/SWIFT: TREZROBU (pentru plățile efectuate din străinătate). Menționăm faptul că instituția NU are cont deschis în valută. Plățile se pot efectua doar în lei.

Menționăm că la explicația plății sunt obligatorii: numele concesionarului, cimitirul/crematoriul, figura și locul.

Totodată, după efectuarea plății, puteți să ne transmiteți pe adresa de e-mail a instituției, și anume facturare@accu.ro, OP-ul în vederea transmiterii facturii doveditoare achitării tarifului de întreținere.

Începând cu data de 19.07.2021 tariful anual de întreținere poate fi achitat și prin intermediul platformei Ghiseul.ro – secțiunea Plată Fără autentificarecu specificația: numele concesionarului, cimitirul/crematoriul, figura și locul.

Înainte de a efectua plata tarifului de întreținere luați legătura cu instituția noastră pentru a vă comunica suma de plată, deoarece majorările sunt de 0,1% zi de întârziere. Menționăm că majorările de întârziere sunt pentru anii anteriori, nu pentru anul în curs. Puteți, de asemenea, consulta secțiunea “Calculator tarif anual” din meniul principal de pe site-ul administrației www.accu.ro.

Pentru alte informații puteți accesa site-ul administrației www.accu.ro sau apela următorul număr de telefon: secretariat A.C.C.U.: 0216363571/129.